Underbara liv!

Man klagar ofta på skitsaker men jag måste säga att just idag känner jag inte att jag behöver klaga på någonting alls. Jag är ledig och har gjort en del "hemsysslor", suttit på balkongen och solat i 1½ timme, hunnit handla med min käraste och nu ligger jag i soffan och tar igen mig lite och försöker svalna av. Jag är på så himla bra humör idag och det kan ingen förstöra!

Som grädden på moset så är min sambo den underbaraste människan jag mött och jag är verkligen redo att ta "nästa steg". Tiden får utvisa vilket steg det blir, men det som gör att det inte går än är att jag ännu inte ha fått något jobb förutom sommar- och extrajobb. Men ett gott tecken är att vi inte tröttnar på varann även fast vi inte "kryddar" relationen. Den bara är och det sprudlar kärlek och spänning. Varje dag. Vi har ingen brådska. :)

Det rullar på

Tänkte bara slinka in och tala om att det går smidigt på nya jobbet. Självfallet är det ju väldigt många PLU-nummer som man ska slå in i kassan för att ta betalt för frukt, grönsaker och allt annat som inte bara är att scanna. Men med lite tid i kassan så lär väl även jag mig alla dessa sifferkominationer. Arbetet i charken går också bra. Jag har provat på att grilla kyckling, så något kan jag ju iaf. Dessutom säljer vi lunchsallad och dagens rätt och det kommer vara ganska intensivt i sommar skulle jag tro.

I morgon ska jag följa med en tjej som heter Emma till industriområdet här i Rättvik. Det skulle tydligen vara någon slags utförsäljning av smink och sånt. Rätt vad det är så kanske jag får byta ut lite gammalt. :)

Jubilaren

Helgens planer om att åka till Mantorp byttes mot jobb då chefen gjort fel med schemat. Jobbade första dagen idag och det kändes skitbra! Tydligen var jag väldigt duktig för att aldrig ha suttit i kassa förut, och sånt är ju kul att höra. :) Arbetskamraterna är väldigt trevliga och jag kommer nog trivas där.

I morgon åker ju Patrik till Mantop utan mig, och eftersom han fyller år har jag köpt svenska jordgubbar och grädde som vi kan äta till frukost. Har dessutom jagat reda på en present som jag tror kommer uppskattas väldigt mycket.

Så efter Top model tänkte jag städa lite och diska så att det är tiptop tills han kommer hem i natt. Tur det är såpass städat som det är, för då går det ju fort. ;) Ska nog köra igång tvättmaskinen också.


Slapparmys

Vilken otroligt skön helg det är/har varit. Jobbade i fredags hela kvällen och kom hem vid midnatt till en tom lägenhet. Då ringde jag till Patrik och då var han borta hos ett par kompisar som bor några gator bort. Så jag tog en flaska vin och traskade bort och tillbringade några timmar där. På lördagen sov vi alldeles för länge, men skönt var det! Sen var det slappartid i soffan och kl. 15 började Le Mans 24h så vi såg starten och någon timme av racet innan vi började med middagen. Vi åt oxfilé med timjandoftande potatisgratäng. Sjukt gott! Sen blev det bara tv-tittande resten av kvällen. Vi såg några filmer och zappade över till Le Mans lite nu och då för att se om någon hade kraschat eller om det hänt nåt annat intressant.
Idag är det söndag och vi sov även idag allt för länge. Men det gör egentligen inte så mycket eftersom det är samma dygnsrytm som vi har på veckorna. Nu dricker vi kaffe och kollar på sista timmarna av racet. Och jag tror jag ska ta och krypa upp bredvid min kära och kramas lite.

18.00 är det återigen jobb på Rättviksbagar'n.

Kärlek på hög nivå

För att sammanfatta helgen och senaste tiden så gör jag det med den här bilden. Jag älskar min Patrik så otroligt mycket, precis som från första början och allt talar för att det inte kommer att förändras. Det är han och jag. Inget annat. <3


=)


50-årskalas....

I torsdags åkte vi uppöver och stannade till i Älandsbro en natt. Så på fredagen anlände vi till Norrflärke och började ladda för lördagens festligheter. Vi hjälpte pappa att städa lite ute och mamma fick hjälp i köket. Det är myckert som ska göras inför en exotisk planka. Men gött blev det. Samanlagt var vi 39 stycken under kvällen. Kul kul!

Så nu är gamm-gubben firad!

Äntligen!!!!

Idag ringde jag VC för tredje gången och fick prata med en tredje sköterska. Hon var riktigt trevlig och hon ordnade så att den första sköterskan ringde upp mig lite senare. Så nu återstår det ju att se hur allt artar sig.

Ikväll när Patrik kommer hem så åker vi upp till Älandsbro och våldgästar. NÄRA NU!!!! =D

RSS 2.0