What a weekend...

Jag har bestämt mig; jag ska vara den riktiga Emmy hädanefter. Gårdagen blev lite FÖR wild and crazy för min del. Jag brukar inte ångra saker jag gjort. Men Jag SKÄMS över mig själv efter igår. Jag gjorde nåt oerhört korkat som både sårade och förmodligen fick folk att se på mig på ett helt annat, mycket dåligt sätt. Vill bara säga till er som tycker jag är den mest puckade bruden i världen: Jag vet att jag klantade mig igår. Jag är egentligen inte en sån människa!

Det hände en del bra saker igår också, som jag inte ångrar. Ibland är det till och med trevligt med bakisdagar. :)

Sötast i hela världen!


Lite mys


Inte en lugn stund

Fick va ledig i två dagar, utan att kunna slappna av. Har haft fullt upp idag. Bakade lussekatter på eftermiddagen så vi ska ha något att fika till hockeyn i morgon. Man kan ju inte fara och kolla på hockey hos folk i tid och otid utan att någon gång ta med sig något. Nog om hockey och fika. Åkte sedan till kära mor och slängde i mig lasange och blåste till Solberg i pappas raggaråk för att jobba kväll på hemtjänsten. Jag har ju även städningen ikväll på posten så jag ska gå dit efter att jag skrivit klart det här eländet. Insåg för en stund sen att jag inte har någon matlåda tills i morgon då jag ska jobba hela dagen i Solberg. Men jag tänker inte börja laga mat NU, jag får nog lite sömn inatt som det är! Men jag är inte bitter, får ju se HOCKEY i morrn med trevliga människor! :D

Alldeles, alldeles underbart!

Vilken vacker dag! Himlen är klarblå, solen skiner och marken är täckt av snö. Egentligen hatar jag snö, men det är så mysigt att vara inomhus och ha vinter utenför fönstret. Mamma sa igår att hon skulle komma hit på förmiddagen men hon har fortfarande inte dykt upp, och klockan är över 11.

Ikväll är det hockey som jag och Emelie ska fara och se hos en kompis. Det ska bli så grymt roligt. Modo spelar hemma mot Skellefteå, väntar mig lite krigande och vinst. =)

Då bär det av igen

Hur många "nya chanser" får man i denna cybervärld? Hur många som helst antar jag, så därför kör jag igång igen.

Mitt liv ser HELT annorlunda ut mot hur det var förr. Jag har hunnit separera och flyttat in i en lägenhet, adopterat bort hunden och hittat utelivet.
Helt galet! =)

Vissa saker har inte förändrats, jag har fortfarande för mycke fritid. Jag städar på posten, jobbar extra på hemtjänsten och latar mig på lediga dagar.

Ikväll har det kommit en massa snö, det kommer fortfarande. Blä! Det enda positiva med snön är väl att det går att köra skoter, men då man varken har skoterkort eller skoter är det ganska meningslöst. Om man inte får åka med någon. Love it!

Nu blir det en efterlängtad dusch och sen ska jag sova! Oh så underbart det ska bli!


RSS 2.0