Det sitter i tjära

Sköterskan har inte hört av sig än. Och det var faktiskt förra veckan hon skulle ringa. Jag blir snart eld och lågor! Det är så jäkla oproffitionellt att lova saker och sen bara strunta i det. För det enda hon skulle göra var att prata med två personer och sen ringa mig. Inget avancerat. ARG.

Min chef för sommaren har inte heller hört av sig. Så jag har inte fått något schema än heller. Även fast jag vid ett flertal gånger har gått dit och sökt honom, och även ringt, så jag ändå inte lyckats få kontakt med han. Det skulle ju vara roligt att åtminstone få veta vilken dag jag börjar inskolningen.

Idag är det tisdag och jag ska jobba mitt 5:e pass på Rättviksbagar'n. Får se om det kanske blir ett till i morgon, men på torsdag så bär det iväg uppöver. Fösta stopp är Älandsbro. Där ska vi vara tills på lördag fm för då åker vi vidare upp till Norrflärke och ska fira pappa som fyller 50 år den 8:e juni. Blir nog där tills på måndag. (Om jag inte börjar inskolningen då, för då måste vi åka hem på söndag.)

=/

Alla dagar kan inte vara bra, eller?

En av alla karuseller

Det är mycket som har stått stilla i mitt liv i flera år.
För lite mer än ett år sedan träffade jag mitt livs kärlek och vi är fortfarande lika kära. Men sedan så har det inte hänt så mycket mer. Har fortfarande inget jobb och för många kilon på min kropp. Men nu har jobbkarusellen börjat snurra igång i alla fall. Jag har fått sommarjobb på Ica i Rättvik och har även fått börja jobba extra på Rättviksbagarn. Pang boom sa det! Fick jobba två nätter förra veckan och nu ska jag jobba en natt och förmodligen 3 nätter till, som det lät på hon när vi talades vid i morse. Det känns så otroligt skönt att få jobba och veta att nästa månad kommer det in lite pengar på kontot!! Jag har verkligen längtat efter det här, att kunna dela det ekonomiska ansvaret. Jag behöver inte längre känna mig som en parasit!
Måste bara förtydliga att Patrik inte tycker att jag är en parasit, utan det är jag, i min lilla hjärna, som tycker så.

Surpuppa

Igår på eftermiddagen ringde jag till VC för att efterlysa samtalet jag skulle få någon dag den här veckan. Det var en annan sköterska än den jag pratade med i måndags.

Jag: Hej, jag heter Emmy Backman och skulle bli uppringd av en sköterska den här veckan.?
Hon: Jag ser att hon har skrivit upp dig här på en lapp. Du får vänta till nästa vecka. Hej då.
Jag: Jaha?
Så slängde hon på luren.

Snacka om surpuppa till sköterska!!!

Nonchalant

Sköterskan som jag pratade med i måndags har fortfarande inte ringt. Idag är det torsdag. Jag känner på mig att hon inte kommer ringa alls, så i morgon (om hon inte hört av sig) så kommer jag att ringa och tjata. Tycker det är lite tragiskt att de inte tar en på allvar. Det här är nog det viktigaste jag gjort i hela mitt liv, och de väljer att nonchalera en totalt. Väldigt oproffitionellt.

Startskottet

23/5 -11   Samtal med sköterska på VC, hon skulle återkomma någon dag under veckan.

RSS 2.0