Långdragen baksmälla

Idag är det tisdag och jag känner fortfarande av lördagens starka drycker. Men det kanske har att göra med att min bakisdag hamnade på is då de ringde från Rättviksbagarn och ville att jag skulle komma och jobba på söndagkväll. Pengakåt som jag är så åkte jag och jobbade i typ 7 timmar. Vaknade på måndag morgon och mådde precis likadant som på söndagen. Det mesta av dagen igår gick åt till att kolla på tv, men jag lyckades med att diska och Emma kom över och gjorde slingor på mig. Jag gick även till Ica för att kolla schemat och prata lite skit med "tanterna" och på hemvägen bokade jag klipptid hos frissan som håller till i grannhuset. Idag har jag inte lyckats med någonting alls än. Men klockan ä ju bara 13 så än finns det tid. ;)

Stundande kräftskiva

Till helgen ska vi ha folk här på kräftskiva och det kliar i fingrarna på mig, för jag vill ju göra iordning allt nu på en gång! Men det skulle ju inte bli så bra.. Vi kommer att äta så mycket gott så det vattnas i munnen på mig bara av att tänka på det. Ska försöka skriva det utan att dreggla fulla tangentbordet.

Lördagens meny:
~ Kräftor i stora lass (som jag ska koka en ny lag till dessutom)
~ Kantarellpaj med Västerbottensost
~ Snittar av Sarek med pepparrotsvisp och rökt älgkött
~ Vitlöks- och vanliga baguetter

Efterrätt:
~ Vaniljglass med skivade bananer, chokladsås, vit chokladsås, vispad grädde och mini-marshmallows.

Vickning:
~ Ostbricka

Jag tror det blir bra. ;)

På lördag är det dags för trav och jag ska göra ett eget system för första gången. Hoppas på att kamma hem några miljoner, men jag kan nöja mig med bara 1 miljon också.

Det var tänkt att förtjusande Lynn skulle komma ner i helgen, men det blir inget.. Är jätteledsen för det.. :'( Jag hoppas att jag kan släppa det innan lördag, blir liksom roligare om jag inte håller på och tänker på det.

Återkommer efter kräftskivan, om jag överlever. ;)

Trotsig!

Trotsar min förkylning idag. Tog sovmorgon med Patrik och klev sen upp och låtsades att jag var frisk. 12.30 hade jag tid hos tandhygienisten. Åkte dit och allt var frid och fröjd - inga hål, bara lite tandsten.
Efter att jag kommit hem gick jag till Ica för att handla och kolla lördagens schema. Har blivit tillfrågad att jobba då, så det blev bestämt. Efter att jag handlat och kommit hem gjorde jag en dubbelsats coleslaw som nu står och geggar ihop sig i kylen. Nu ska jag bara ta igen mig en stund innan jag börjar med middagen som idag blir korvstroganoff. Om jag mot förmodan har någon ork kvar efter det så ska jag diska och dammsuga. Det behövs verkligen dammsugas nu... :-S


Tack och lov för vänner

Jag har det bra som har så bra vänner. När Emma slutar idag ska hon på affärn och hon tänkte på mig och frågade om jag behöver något. Så jag behöver inte svälta!
Underbara Emma. <3

Ännu ett avslutat kapitel

Sommaren på Ica har varit bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om. Jag har trivits som fisken i vattnet och är väldigt ledsen över att inte få vara kvar. Ska jobba nästa vecka, men sen har jag inte hört något mer. Så bara jag blir kvitt monsterförkylningen så ska jag ge mig ut och leta jobb.... Fan vad jag avskyr att leta jobb. Att man aldrig får slippa detta elände.. =(

Nu till något roligare.

I lördags åkte jag till Älvdalen och åkte med Emma och Micke på cruisingen. Fick även träffa Janne, Johan och John. De åkte med oss under kvällen och Janne köpte varsin ros till mig och Emma. Jätterolig kväll! Men under söndagen blev jag dunderförkyld. Kunde nästan inte stå på benen och hade stängning på Ica. Det var det jobbigaste passet under hela sommaren.
Tur i oturen att jag inte har blivit ombedd att jobba i veckan, för nu har jag ju tid att vara sjuk.

Till helgen ska jag och min älskade Patrik på Mittia i Ljusdal. 730n som Patrik kö ska ställas ut i Skogsåkarnas monter. Bli mysigt med en dagsutflykt bara han och jag. Så kanske vi kan äta något gott på lördagen. Skulle vara helt underbart, för det lät som att vår inneboende skulle åka till Stockholm så vi får äntligen vara själva. <3

RSS 2.0