Gräsänka och hamstervakt

Blev lämnad helt åt slumpen tidigt måndag morgon. Kunde knappt sova efter det och det bli bara värre och värre för var dag som går. Men å andra sidan så blir det ju närmare att han kommer hem också. Jobbigt är det iallafall. :(

Emma och Micke åker på semester i morgon bitti så jag ha fått äran att ta hand om deras lilla hamster Julia. Även fast jag tycker att de där djuren är så otäcka så är Julia ändå en aning söt. Men det är nog bara för att jag "känner" henne lite.

Idag har varit en bra dag. Jag har fått så otroligt mycket gjort här hemma. Det var verkligen ett bombnedslag och nu är det så fint här så jag kan med ro sitta och titta på Allsång på skansen. Jag har dammtorkat, dammsugit, skurat, diskat, tvättat 3 maskiner och även provat kläder och gjort iordning returerna till både Ellos och H&M. DUKTIGA JAG!!

Idag fick vi hem 12 nya viner från Australien wine club och med det börjat planera lite mat inför den kommande veckan, för då kommer min MAMMA och lillasyster ner!!!! :D

Mycket vill ha mer

Jag trivs i lägenheten vi bor i, trivs med min sambo, trivs med mitt sommarjobb (vilket jag hoppas jag få behålla till hösten), trivs med våra nyfunna vänner, trivs med sommarvärmen, och en massa annat.
Men. Det finns fortfarande en hel del jag längtar efter att få ha.
Tänk att bo i ett hus med en gräsmatta som man kan ligga och pressa på i stället för att sitta och krypa ihop på balkongen, tänk att få bilda familj eller åtminstone ha en liten kissekatt att få ta hand om. Tänk att få slippa gå till arbetsförmedlingen titt som tätt och tänk att aldrig behöva bekymra sig om bilringarna syns..
Men men, allt har väl sin tid.

Just nu laddar jag bara för en jobbarhelg. Fredag, lördag och söndag.

På lördag lät det som att vi kanske ska åka iväg och fiska och grilla lite korv. Hoppas vi hittar lite hjortron och att björnarna håller sig på behörigt avstånd.

RSS 2.0