Af = good shit? :O

Var på arbetsförmedlingen idag. Och FASEN va givande det var! Tycker det är helt fantastiskt att en handläggare sitter en kvart in på lunchen och samtalar med lilla mig. Och han vill verkligen hjälpa mig också! Sätter sig in i vad jag tycker om att göra och mina planer för framtiden och allt sånt. På af i Ö-vik fick man vänta i evigheter bara för att varje gång få höra "kolla på Gula sidorna" för att sedan kastas ut därifrån illa kvickt med näsan först.

Smider just nu planer. Har tänkt att dra ner brudarna mina och äta, kanske bowla och gå ut på krogen. Men det ska ju passa för allihop. Tyvärr så kan ju inte alla närvara då en är nyopererad då och en är nybliven mamma. Dom har ju i-och-för-sig väldigt bra ursäkter till att inte komma, men man blir ju ändå lite ledsen i ögat. Det går, som tur är, fler tåg! :)

Slutligen vill jag bara säga att jag älskar min Patrik över allt annat! Det bästa som hänt mig! Puss!

Good night Sweden, and thank you for watching.


Vaken i min säng

Usch vad jag avskyr att inte kunna somna på kvällen. Det är sällan det blir så nu, men just ikväll går det trögt. Var ju ändå uppe innan 7 och tvättade hela förmiddagen. Aja, det kanske går bättre i morgon.

Så... Vad hittar man på såna här sömnlösa kvällar? Förutom att snegla på puddingen som ligger bredvid. Vill ju inte göra så mycket väsen av mig så jag väcker honom, han som ska upp kl 3, stackarn.

En grej som snurrar i mitt huvud för jämnan är alla möbler och andra inredningsdetaljer jag skulle vilja ha helt gratis. För närvarande är det tv-rummet jag funderar över. Jag vet precis hur jag vill att det ska se ut när det är klart, men för att jag ska kunna uppnå det skulle jag behöva typ 30.000 kr... Då går vi till plan B. Och där tog det stopp. Ska sätta mig ner någon dag då jag har ro och kolla igenom Blocket. Man kan ju faktiskt hitta guldkorn där ibland, även om det är svårt.

Nu tror jag att jag ger upp för ikväll. Bajbaj!


Galen i grejer

Har suttit i flera timmar och kollat på en massa inredningsprylar.
Här är en grej som jag fastnade för som jag vill ha i sovrummet
på väggen ovanför sängen:

ord
finns på www.boom.se


Love life

Min älskling och jag har flyttat till Rättvik, av alla ställen. ;) Han fick jobb så vi bestämde oss för att ta chansen och vi fick tag på en 4:a på 92 kvm mitt i smeten. Om dagarna är det en skitrolig målare som springer omkring och tapetserar och målar och har sig. Duktig som man är så blir det jättefint här! (Jag fick bestämma alla tapeter) ;)

Ikväll upptäckte jag att det finns ett olåst nät här i närheten, så jag har legat i sägnen med laptopen och längtat efter Patrik som kommer hem i natt mellan två och tre. Min älskade vedbilstrucker!!!

Det enda som saknas nu för min del är jobb. Efter att nu ha sökt typ 30 jobb så har jag låtit mig övertalas att fundera över om jag kanske ska börja köra timmerbil. Då gäller gruppbil för jag VÄGRAR att sätta mig i en kran! Vi får väl se hur allt slutar.

Good night Sweden, and thank you for watching.


RSS 2.0