Pumps

vill ha!
Snyggaste skorna jag någonsin sett! VILL HA!

Nya frisyren

Nya håret
Här är min nya frisyr! Är JÄTTE nöjd! Det känns så JAG! Kommentera gärna!

Snart läggdags

Jag har inte tid att vara vaken. Jag ska kliva upp kl 6 i morgon för jag ska till frissan! Jag längtar så jag tror att jag dör snart! Om jag ska få sova 8 timmar måste jag somna kl 22. Det är om 40 minuter, kommer inte att gå. Innan jag har borstat tänderna, tvättat ansiktet och smörjt det och klätt av mig och kommit mig upp till sovrummet så är hon nog 22.30, och innan jag ha blivit trött är hon väl 23.30. Men men, rätt vad det är kanske jag blir trött fort när jag väl kommer i säng.

Inte nog med att jag ska klippa mig i morgon, jag och Emelie ska ha lunchdejt i morgon! Hon och jag har bestämt oss för att börja äta lunch. Det är väldigt dumt att vänta så länge man kan med frukosten för att sedan hoppa över lunchen. Det känns inte så jobbigt med lunch heller om man äter tillsammans med någon. Nä, nu ska jag försöka komma i säng.

Just ja! Jag lovade att säga att middagen idag var JÄTTE GOD! Tack så mycket Emelie! <3

God natt Sverige!

Fixa och dona

hårrullar

Aningen svårt att lägga upp håret på sig själv, men tillslut så! 
Hoppas bara att det blir fint, ska ju till Emelie senare och äta
middag och då vill jag ju vara fin. : ) Hon bjuder på vegetarisk
lasange btw, mumsigt mumsigt!

Ännu en morgon i Norrflärke

Idag ska jag lägga upp håret! Jag vill känna mig lite pinupig. Men först måste jag fara och handla, men vad ska man handla då? Jag är så dålig på att skriva handlarlistor, jag går omkring i affärn och tar det jag ser som jag vet att vi behöver. En sak får jag inte glömma; måttband! Hade varit skojigare med ett rosa, men det får funka med ett vanligt fult. Man ska ju för fan bara mäta! Men nu måste jag sminka mig så jag kommer hem i någon vettig tid!

Frisyren

Friseren

Det här är frisyren som jag vill ha. Fast mer välvårdat hår så det inte 
ser så burrigt ut. Det ska också vara rödbrunt. Med lite svart i tro jag.

Förlåt mig fader, jag har syndat

Nä, troende är jag inte. Men jag har syndat. Igår åt vi middag hos mamma och pappa. De bjöd på lövstek och pommes. Självklart har man ju jätte mycke sås till, dum som man är! Och på kvällen, tro ni inte att jag smällde i mig en halv chokladkaka och en halv påse pimpim!? Men idag blir det både ett yoga pass och en lång intensiv promenad! Bara Palle kan fara hemifrån så han inte se när jag håll på å greja på golvet..

Nu till något annat; jag MÅSTE klippa mig. Och jag VET hur jag vill klippa mig! Jag ska söka reda på någon slags bild och lägga ut. Men jag vet inte vars jag ska klippa mig. Det är ju en fördel om frisören har klippt mycket i den stilen. Ska höra med kära Emelie vars hon klippte sig, de verkade mångsidiga.

Återkommer...

Skitmorgon

Den här morgonen började inte så värst bra. Jag hade ställt väckning kl 8 och vaknade då när den ringde, stängde av alarmet och skulle kliva upp ur sängen. 9.30 vaknade jag. Då var ju hela morgonen borta. Nu känner jag mig lite halvstressad för Palle sa igår att Tomas och Janne ska komma och hälsa på mig idag och jag måste diska och hade tänkt dammsuga. Varför är jag så trött för? Jag somnade ju typ halv ett, varför ska man inte bara kunna vakna av sig själv vid 8 och vara pigg som en lärka och kliva upp och ha hur mycket energi som helst? Nu är klockan snart 11 och det enda jag hunnit med är att äta frukost. Så nu måste jag ta mig i kragen och ställa mig och diska. Sen måste jag fara ner på byn och handla fikabröd eftersom jag ska få besök. Stress stress stress......

Myskillen

Nikko ligger och ser söt ut i soffan. Mattes lilla ögonsten. Jag kanske ska nämna att han är en blandning mellan Staffordshire Bullterrier och Tax.

Nikko ligger och ser söt ut i soffan. Mattes lilla ögonsten. Jag kanske ska
nämna att han är en blandning mellan Staffordshire Bullterrier och Tax.

Andra dagen på resten av mitt liv

Det känns lite som en nystart, det här med yogan och promenader, som jag inte hade planerat egentligen. Ikväll har jag tagit en promenad med syster. Vi gick i rask takt ca 5 km! Om vi inte hade varit så sena ute hade vi gått ännu längre men jag var ju tvungen att hinna hem till Top model och duscha innan. I morgon blir det ännu ett Yoga pass och en kortare promenad med hunden. Eftersom han har så korta ben orkar han inte ta så långa promenader så det passar ju in med en kortis i morgon. Jag blir även mer sugen på nyttig kost när jag motionerar; Idag åt vi en egenkomponerad variant av Burritos och jag tyckte att det var 10 gånger godare med isbergssallad till. Isbergssallar är inte gott att äta som det är, men till lite kryddigare mat är det ett utmärkt komplement. Dels så blir det godare och dels så orkar man bara typ hälften så mycket mat med ett BERG isbergssallad till.

Jag är faktiskt ganska nöjd med mig själv for the moment (sorry för att jag blandar språk, men vissa uttryck och fraser gör sig bättre på engelska) Jag hoppas att jag kan keep up the good work, för då ska ni få se en bikinikropp till sommarn på flärken!

Nu är det dags för mig att tänka på refrängen. Goodnight Sweden, and thank you for watching!

Lathet

Latheten är svår att bekämpa men jag tror att det är 100% psykiskt. Vill man sluta vara lat så är det bara att sluta. Jag har inte riktigt bestämt mig än men jag är på god väg! Igår nämnde jag ju att jag börjat med Yoga och att jag skulle stjäla mammas matta. The mission's complete. Jag vet hur jag ska lägga upp träningen nu. Varannan dag yoga, varannan dag promenad. Det känns som att de skulle komplettera varann ganska bra. Dagens promenad kommer att äga rum senare idag. Kanske ikväll. För nu ska jag äta frukt (banan, ananas, körsbär) med en klick vanilj kesella, och se en film.

Ännu ett I-landsproblem

Arbetslöshet... Jag har för mycke fritid. Det finns hur mycket som helst som borde göras, men då man är ledig blir inget gjort. Bättre vore om jag har två dagar ledigt och en lista med Måste göras grejer. Då får man hur mycket som helst gjort. Sedan den 3:e januari har jag klivit upp vid 9-10 tiden även fast jag hade kunnat sova 3-4 timmar längre, kollat på oprah och rachel ray och en massa andra ridsfördrivsprogram, tills äntligen Top model börjar kl 16. Vissa dagar har jag faktiskt varit riktigt duktig och tvättat tre maskiner tvätt, diskat undan så fort det varit lite disk, dammsugit mm mm, medan jag kollar på dessa fenomenala program. Men dessa dagar är sällsynta. En nyhet för idag är faktiskt ett 84 minuter långt Yoga program med Blossom som jag har tänkt köra varannan dag, varje om jag inte har skitmycke träningsverk. Så nästa projekt är att stjäla mammas oanvända Yoga-matta. (Liiiite hårt att göra det direkt på ett trägolv) Men annars är det ganska okej med 50" och allt! :)

Thank's for watching and goodnight Sweden!


Dagens I-landsproblem

VAD ska jag äta till frukost?!
Ska jag dricka te, mjölk, kaffe, o'boy eller juice?
Ska jag äta gröt, rostat, baguett, tunnbröd eller hårdbröd?

DET ÄR VÄL BARA ATT STOPPA I SIG NÅGOT!!

men jag är inte sugen på något av de.

Detta är en kvalité jag har som jag hatar.

Morgon i Norrflärke

Gooooomorron gomorron gomorron!
Det snöar ute.
Idag ska jag dammsuga och rasta mammas hund. Jag avskyr att vara arbetslös! Hade jag haft jobb hade jag antagligen varit där nu, eller så hade jag nyss kommit hem. Men det känns ändå lite skönt att slippa köra lastbil när det snöar så mycket. Men jag hatar att veta att det nästa månad inte kommer in några pengar på kontot. Och dessutom är jag dissad av ALO, vår lokala arbetslöshetsorganisation. De kollade på film igår. De ska kolla på film ikväll också. Men det är ju Top Model ikväll och det kan man ju inte bara skita i att kolla på, så jag dissar ALO ikväll. Nu kom jag på en sak till jag ska göra idag; jag ska fixa och dona med bloggen! Jag ska hitta på något intressant att skriva om. Just nu är det bara en massa prat och svammel. Men hallå! Jag har ju nyss vaknat ju!
Hörs hoj!

Piss å gå lägg dä

Nu tycker jag ändå att jag kommit en liten bit på väg. Jag har lyckats ordna lite fina färger och mina söta små besöksräknare. Det där med räknarna tog typ en halvtimme men tillslut så! Nu är det bara å Piss å gå lägg sä, så ska jag återuppta detta projekt i morgon. Eller så blir det kanske en liten film och sen sängen. Är inte riktigt trött.
Men, god natt Sverige! Thank you for watching!

Ursäkta röran, jag bygger om

Nu ska jag försöka fixa ett ballt utseende på bloggen. Allt detta är nytt för mig så ha tålamod mina vänner!


RSS 2.0