Piff

färgar håret

Färgar håret för fullt...

Stressad dag

Vaknade 12.15 av att telefonen ringde.
Mamma: "Hej, du vet väl att det är kl 13 vi ska vara hos mormor?"
Det visste jag inte... Stressad hoppade jag ur sängen, drog på mig kläder, kladdade lite maskara på fransarna, kammade håret, borstade tänderna och sprang ut i bilen. Sprang in igen och hämtade presentpapper, tejp och en sax för att slå in presenten som låg i bagaget. Efter att hunden hade uträttat sina behov körde jag full fart ner på byn för att köpa ett grattiskort. Framme stannade jag bilen grävde i väskan efter börsen som låg hemma på hallbyrån. Åkte hem igen och hämtade börsen köpte kortet och åkte slutligen till mormor, blev en kvart sen men hon blev ändå 70.

Efter kalasandet gick jag ner till mamma och beställde kläder från Ellos och Halens. Beställde för totalt 912 kr. Det blev bl.a. en skitsnygg bikini! Den ska jag ha på mig i sommar då jag håller på och grejar i rabatten. Det börjar bli lite sent nu så jag ska nog börja tänka på refrängen. Jag är på epilogen nu i Män som hatar kvinnor.

Inte riktigt som det var tänkt, nä..

Vilken trevlig kväll det varit! Emelie och Tomas har varit och ätit grillat hos oss idag. Det var så otroligt mysigt. Vi åt ute i solskenet och man kunde nästan tro att det var mitt på sommarn. Vi satt ute till typ 23. Blev lite småkyligt på slutet men det får man väl ta va? Nu blir det en grogg medan jag väntar på att Palle ska komma hem.

Fredag kväll, vilken härlig kväll

Vad gör man då en fredagkväll som denna? Palle ligger och sover i soffan så det går inte att titta på tv. Men han har lovat att gå och lägga sig efter programmet han ska "se" på. Det är ju snäll iaf. Då ska jag se på någon film och äta PimPim. Det får man väl? Det är ju trots allt fredag. SÅ! Då har man rättfärdigat godisätande! =)

Eftersom jag inte har råd att gå och se Noise Makers och det är väldigt många som ska dit så tänkte jag att någon kanske behöver skjuts? Annars kommer jag bara att ligga och lata mig på soffan, det är ju mycket bättre om man får käna någon kosing och träffa lite folk! Call me i så fall!

Nä nu ska jag facebooka lite och gå och fråga om han verkligen ska se på nå mer tv. Ha en bra kväll alla som läser detta!

Sjusovare

Jag sovde lite för länge idag. pappa ringde och väckte mig kl.9.15, hade tänkt kliva upp 8.30. Men men.. inte har jorden gått under för det inte. Om en timme ska jag åka på bredbyn och städa. Och senare idag ska jag ta med mig syrran och åka till stan för att köpa pizza. 5 mil enkel väg för att köpa pizza. Men vad gör man inte för att slippa Ibrahims. Och pappa betalar så för mig är det ju absolut ingen fara.
Jag ska ta och göra mig klar nu och fara!

To be continued. . . . .

...väntar ALLTID för länge

fina solrosor
Jag har ju sått mina solrosfrön idag och jag vill att de ska ploppa upp ur jorden nu på en gång! Jag har inget tålamod då det gäller blommor och sånt. Men det går nog ganska fort. Den som väntar på någonting gott. . . . .

Jag har haft min andra inskolningsdag idag och har fått två kvällar som jag ska jobba. Det känns riktigt bra! Jag har antecknat och iakttagit som en tok ikväll så att allt ska bli rätt när jag ska göra allt själv. Jag är faktiskt ganska trött nu, skönt med ledigt i morgon. Förutom att jag ska städa på posten, men det är ju bara en timme. Ganska så lugn städning, särskillt när man är där själv, annars kan man känna sig iattagen. Nu blir det iaf sängen och MINST 8 timmars sömn.

Vad ska alla göra i helgen?



Korvstoppningsdag...

Vilken dag. Korvstoppning. Jag ska äntligen få gå och lägga mig och rensa tankarna lite. Då är det en som förklarar en massa saker och efter andra meningen var man helt lost. Försökte hänga med och slutligen frågar hon; Undrar du över någonting eller förstår du? Öööm......

Tur jag har en dag till. Jag har inskolning kl 13-21.15 i morgon. Det ska bli ljuvligt att få sova 8 timmar i natt! Innan jag åker på jobbet i morgon ska jag så solrosfröna. Jag fick låna lite små plastkruk-grunkor av mormor (in my heart) så nu är det bara fritt fram! I sommar kommer det förhoppningsvis vara alldeles gult och fint här på gården! =)

Mormor, morfar, mamma och moster åker till huvudstaden i morgon. De ska se teater och shoppa. Hoppas att de får ha det trevligt, utan otrevliga incidenter.

Nu säger jag god natt från Norrflärke!

Våååren???

Nu är det kväll i Norrflärke. Det är fortfarande ganska kallt ute. Henric,min bror, sa dock att det skulle komma tre värmeböljor i rad så det här är väl sista kalla kvällen för ett tag. Nu ser jag fram emot en varm och solig vår!

I morgon blir det en tripp till stora staden för inköp av gåstavar till mormor, 70 år på söndag. Mamma beställde lite smågrejer från Willys så jag ska även fylla upp mitt eget kylskåp.

Jag kanske ska passa på att fara till mormor och fråga om hon har lite små plastkruk-grunkor så att jag kan så mina solrosfrön. Det är mer än väl dags för det. Jag har bara inte kommit till skott. =) Eller det kanske finns någon annan vänlig själ som vill låna ut lite små plastkruk-grunkor?

Back on track

Jag vill be mina trogna läsare om ursäkt för uteblivna inlägg. Jag garanterar bättring. Jag tappar fokus ibland och vet inte vad jag ska skriva. Nog om detta!

Det är ju VÅR!!! Snart har snön försvunnit så man kan börja hålla på ute i trädgården! Jag längtar väldigt mycket. Skulle kunna vara ute och hålla på lite smått med att plocka diverse skräp men det blåser så mycket så lusten blåser liksom också iväg. För det andra är jag ganska trött. Jag jobbade i fredags och det som bara skulle vara ett byte i Tönnebro blev en sväng till Örebro, 4 timmars sömn och sedan tillbaka till Ö-vik. Dubbla arbetspass på alldeles för kort tid. Tur att jag hade Mia med mig!

Nu ska jag försöka få något i magen och sedan ska jag städa lite och diska. Lämpliga måndagssysslor för en livsnjutare.

RSS 2.0